FAQs

Često postavljena pitanja

Ulazak u drugi svet gde te čeka avantura nalik koje nikada ranije nisi iskusio. Tvoj tim ima 60 minuta da reši zagonetke, da smisli najbolji način da savlada sobu i da izadje pre nego što vam istekne vreme. Nije potrebno nikakvo predznanje, samo dobra ekipa, dobra doza kreativnosti i spremnost da se dobro zabavite. Očekuju vas zadaci, misterije i izazovi koji se rešavaju kroz timski rad, snalažljivost i primenu logike...a ako zapne, naši game masteri prate vaš napredak i tu su da pomognu.

Želimo samo da napomenemo da deo svake escape room igre jeste da se sobe zaključaju, ali ako se neko oseća neudobno u bilo kom trenutku, može da se zaustavi igra i da član ekipe izadje. Svaku igru prati game master i vaša bezbednost i lagodnost su nam na prvom mestu.
Ništa ne treba da se ponese niti pripremi, nije potrebno nikakvo predznanje. Pri dolasku, naš game master će detaljno da objasni sve što je potrebno kako bi vaše iskustvo bilo što zabavnije i bezbednije. Vaše je samo da se prepustite i uživate u igri. Pre ulaska u sobu ostavljate sve predmete koje ste poneli sa vama u ormariću koji će biti zaključan, kako biste mogli potpuno rasterećeni da uživate u vašoj igri (naravno, dozvoljavamo da zadržite naočare, ideja nije da se nepotrebno oteža igra).
Napominjemo samo da je unošenje hrane i pića zabranjeno u samu sobu gde se odvija igra, ali možete da je ostavite sa ostalim stvarima, obećavamo da nećemo pojesti sve!
Mozak, ne snaga! Nijedan zadatak ne zahteva primenu sile, pomeranja teških predmeta, diranja utičnica, kablova i struje, već što mi kažemo, sve se svodi na čistu logiku. Ovo je savršena priliki da naoštriš svoju veštinu reševanja zagonetki. Iako su naše igre pretežno nelinearnog tipa, najbolje rezultate postižu ekipe koje dobro saradjuju i dele sve tragove koje pronadju sa ostalim članovima.
Potrebno je da se dodje 15 minuta ranije. U slučaju da je naredni termin rezervisan, a tvoja ekipa je zakasnila, moraćemo da skratimo vašu igru nažalost.
Na našem sajtu, pod kontaktom možete da nadjete našu adresu i mapu. U blizini naše zgrade ima parking mesta, ali i javne garaže: Vukov spomenik , Baba Višnjina i Viška .
Igra se u ekipama od 2-5 igrača, osnovna cena igre za dva igrača je 4000 rsd, za svakog narednog igraća je dodatnih 500 rsd.
2 igrača 4000 rsd
3 igrača 4500 rsd
4 igrača 5000 rsd
5 igrača 5500 rsd
Potrebno je da se rezerviše termin kako biste bili sigurni da je soba koju želite da igrate slobodna u datom periodu. Rezervaciju možete da napravite putem sajta, ali možete da nas kontaktirate telefonom (uključujući viber i whatsapp), društvenih mreža ili putem mejla.
U skladu sa trenutnom situacijom i činjenicom da nam je Vaša bezbednost na prvom mestu, prilikom ulaska u naše prostorije vrši se dezinfekcija ruku (ne brinite, mi imamo potrebna sredstva). Takodje, nakon svake igre mi vršimo dezinfekciju predmeta u sobi alkoholom. Naši game masteri će vas dočekati sa osmesima na licima I maskama preko istih, tako da ih možda nećete videti, ali verujte da su tu! Mi preporućujemo da nosite maske, a obezbedili smo rezervne maske za one koji žele da ih nosi, ali su zaboravili svoje. Nema razloga da ne možemo da spojimo zabavu i bezbednost kako bismo dobili jedno nezaboravno iskustvo.
Naravno! Samo bismo napomenuli da tvoj kućni ljubimac ne može da bude u prostorije sa tobom gde se odvija sama igra, već da mora da saćeka u zasebnoj sobi sa game masterom. Molim samo da napomenete unapred ako dolazite sa ljubimcem.
Uvek možeš da nas kontaktiraš putem mejla, vibera, whatsappa, telefona ili dobrog, starog sms-a. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva tvoja pitanja.
Ni mi ne znamo, pozovite odmah, čekamo te da se dobro zabavimo!